Nieuwbouw

Hedendaagse nieuwbouwwoning met plat dak

Een wit vinkje in een rode hexagon met een zwarte omlijning.

Eigentijds design met houtaccenten

Een wit vinkje in een rode hexagon met een zwarte omlijning.

Ecologische en natuurlijke bouwmaterialen

Een wit vinkje in een rode hexagon met een zwarte omlijning.

Zowel functioneel als stijlvol

Een wit vinkje in een rode hexagon met een zwarte omlijning.

Doordacht design dat privacy waarborgt

Gevel van hedendaagse nieuwbouwwoning met plat dak door Econstruct Verheyen.
Zijkant van hedendaagse nieuwbouwwoning met plat dak door Econstruct Verheyen.

"Prima houtskeletbouwer. Ze bouwen onze houtskeletwoning in Zoersel. Goede kwaliteit en ze komen hun afspraken steeds na. Een aanrader!"

De woning is ontworpen door architect Bert Verbeeck, en kenmerkt zich door een hedendaagse stijl met een plat dak. Het is volledig onderkelderd en de gevels combineren wit pleisterwerk met houtaccenten.

Een belangrijk onderdeel van het ontwerp is de carport, die niet alleen ruimte biedt voor een auto, maar ook als beschutting dient voor de voordeur. Bijzondere aandacht is besteed aan ecologische en gezonde bouwmaterialen.

Een eenvoudig en functioneel plan voor de woning en een inplanting die maximaal rekening houdt met oriëntatie en omgeving: het zuidoosten aan de straatkant en een aantrekkelijk uitzicht op het achterliggende bos en weiland.

De carport en de fiets- en tuinberging worden gebruikt als elementen om een private, zuidgeoriënteerde voortuin te omsluiten. Het dak van de carport overdekt tegelijk een terrasdeel en de toegangshelling naar de voordeur. De verhoogde nulpas van de woning op +50 cm beperkt de beslotenheid van de tuinommuring vooraan, en biedt een ruimer landschapszicht aan de achterzijde.

No items found.
Grijze pijl naar links in een hexagon.
Grijze pijl naar rechts in een hexagon.

Klaar om de eerste stappen te zetten naar jouw energiezuinige droomhuis?

We staan klaar om jouw wensen werkelijkheid te maken. Of je nu op zoek bent naar advies, een offerte of een kort gesprek, we helpen je graag verder!

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.